lauantai 8. joulukuuta 2012

Villiä melskettä helinää helskettä

Meidän talossa käy kova kuhina! :)

Huomenna on eräät tärkeät bileet (profiilini kuvauksesta löydätte syyn ;D ) joista postausta pukka myöhemmin. Valmistelut ovat kovassa vauhdissa, mutta joitakin askareita on pakko jättää huomiselle.

Menun valmistelu aloitettiin jo tänään. Valmistin rahkaunelmakakun jonka ohje löytyi Valion sivuilta, ja sen pitäisi näyttää huomenna tältä:


Sillä erotuksella tosin että valkosuklaata en laita tuohon päälle, vain tummaa suklaata ja pohjan tein ihan joulupipareista jotta saataisiin vähän jouluista makua. Näyttää ainakin herrrrkulliselta, ja tiramisu-rahka maistui ihan taivaallisen hyvältä kun maistoin sitä vähän.

Huomiselle jäi kakkupohjan ja itse kakun tekeminen. En ehtinyt enää tälle iltaa tehdä pohjia, kuten olin suunnitellut koska E meni nukkumaan enkä viitsinyt riskeerata hänen untaan alkamalla vatkata täällä talo raikuen taikinaa.

Huomiselle jää myös imuroiminen ja lattioiden peseminen. Meillä kuitenkin herätään jo 7-8 aikoihin, ja juhlat alkavat klo 14 joten pitäisi ehtiä nämä jutut tehdä. Onhan meitä kaksi tekemässä.

Mies teki tänään jauheliha- ja kinkku-aurajuustopasteijat. E:n täti tekee todella herkullisen lohitahnan Väinämöisen palttoonnappien päälle. Anoppi tekee munavoin karjalanpiirakoille. Ihanaa kun saa apua, arvostan sitä todella paljon! Kyllä meillä sitten onkin pöytä koreana! :) N. 16 vierasta tulee, joten saa siinä ollakin syötävää.

Nyt alkaa tämä mamma olla puhki, joten lopetan tältä erää ja painun pehkuihin. Yritän muistaa ottaa kuvia kaikesta huomenna ja laitan sitten tännekin.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Mitä mitä?!? Siellä valmistellaan juhlia, joten Onnittelut lienevät nyt jos koskaan paikallaan ;)
    PALJON ONNEA!!! Oikein suuren lämpöisen halauksen kera <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! Kunhan emäntä jaksaa niin kerron vähän synttäreistä :D

    VastaaPoista
  3. Lämpöiset onnittelut myös täältä!! <3
    Iso kiitos ihanista paketeista!!! <3 Lämmin halaus ja ihanaa joulunodotusta koko perheelle!! <3

    VastaaPoista

Jätä terveisesi tänne! :)